Ylang Ylang olie in bad

Ylang Ylang olie voor uw huid

Etherische Ylang Ylang olie is een prettig ruikende volle geur die heel goed geschikt is als luxe badolie! Een paar druppels van de Ylang Ylang olie in uw bad geeft al een heerlijke geur. Ylang Ylang olie heeft niet alleen een prettige geur, de olie is ook nog eens bijzonder gezond. Ylang Ylang zit vol antioxidanten die uw huid verzorgen en beschermen tegen veroudering, en de olie reguleert de aanmaak van huidvetten wat zowel helpt tegen een te vette huid als tegen een droge huid.

Wij raden wel aan om voordat u de Ylang Ylang olie voor de eerste keer gebruikt te controleren of u niet allergisch bent voor de olie. Allergieën voor Ylang Ylang olie komen zeer beperkt voor, maar wij raden toch aan een beetje verdunde Ylang Ylang olie aan de binnenkant van uw pols aan te brengen en even te laten inwerken. Als dit geen roodheid of irritatie geeft kunt u de olie ook veilig in bad gebruiken.

Wilt u direct Ylang Ylang olie bestellen?

 


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit Ylang Ylang olie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!