Met welke oliën mixt Ylang Ylang olie goed?

Met welke oliën mixt Ylang Ylang olie goed?

Etherische Ylang Ylang olie mengt goed met een verbazingwekkend grote hoeveelheid andere etherische oliën en mixen van oliën. Ylang Ylang olie wordt door velen als een zeer prettige geur ervaren. Daarnaast werkt de olie reinigend en desinfecterend en zit ook nog eens bomvol antioxidanten. Dit maakt etherische Ylang Ylang olie zeer geschikt zowel voor gebruik in massageolie als in aromatherapie. De geur van etherische Ylang Ylang valt in de bloemencategorie

Andere geur categorieën zijn:

 

Verder zijn er nog (huid)verzorgende draagoliën die geen specifieke sterke geur hebben. Voorbeelden hiervan zijn rozenbottelolie en marulaolie.

De categorie met bloemengeuren mengt over het algemeen goed met houtgeuren, kruidige geuren en citrusgeuren.

Specifieke etherische oliën waar Ylang Ylang olie volgens velen goed mee combineert zijn:

Bergamotolie, kamilleolie, salieolie, kruidnagelolie, eucalyptus citroenolie, gemberolie, grapefruitolie, jasmijnolie, citroenolie, litsea cubeba olie, mandarijnolie, neroli-olie, sinaasappelolie, palmarosaolie, patchouli olie, rozenolie, rozenhoutolie, sandelhoutolie en vetiverolie.

Wilt u gemixte olie bestellen?

Wij kunnen etherische Ylang Ylang olie, maar ook alle andere oliën in ons assortiment voor u op maat mengen. Alleen al met etherische Ylang Ylang olie kunnen wij honderden combinaties voor u maken, helemaal naar uw wens. Vanaf 100 ml van uw blend naar keuze rekenen wij geen extra verwerkingskosten voor het mengen en het maken van het label op maat. Meer informatie over op maat gemixte oliën, de prijzen, en de mogelijkheden vindt u op onze webshop op Etherische-olie.com

Wilt u direct Ylang Ylang olie bestellen?

 


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit Ylang Ylang olie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!