Wat is Ylang Ylang olie?

Wat is Ylang Ylang olie?

Ylang Ylang olie is de etherische olie die wordt gewonnen uit de Cananga odorata plant (wiki). Van de Cananga odorata plant worden de bloemen gebruikt om etherische Ylang Ylang olie uit te winnen. Etherische Ylang Ylang olie is vooral populair vanwege haar prettige geur. De Ylang Ylang olie is rijk en vol, met frisse ondertonen en heeft een brede range aan toepassingen.

Ylang Ylang olie heeft een rijke geschiedenis, het werd honderden jaren geleden op eilanden in de stille oceaan al gebruikt als lustopwekker. Daarnaast wordt het al minimaal even lang gebruikt in parfums. Ylang Ylang olie is vandaag de dag onder andere nog te vinden in Chanel No 5.

Ook vandaag de dag wordt Ylang Ylang nog vaak in traditionele toepassingen gebruikt. Zo verspreidt men in Indonesië Ylang Ylang bloemen op het bed van pasgetrouwde stellen en op de Filippijnen gebruikt men de bloem in kettingen ter versiering.

Wilt u direct Ylang Ylang olie bestellen?

 


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit Ylang Ylang olie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!